alimentatieonderzoek

Voor ex-partners: alimentatieonderzoek

Wilt u geen alimentatie meer betalen voor uw ex-partner of kinderen, omdat u vermoedt dat ze er geen recht meer op heeft? 

bedrijfsfraude

Voor werkgevers: bedrijfsfraude

Ontdekt u tegenstrijdigheden of opvallende cijfers? Twijfelt u aan de ‘logische’ verklaring van uw werknemer of relatie?

onderzoek advocaten

Voor advocaten: informatieverzameling

Wilt u informatie vinden dat als bewijs kan dienen in een rechtszaak, of bijdraagt om tot afspraken te komen met de tegenpartij?

antecedentenonderzoek

Antecedentenonderzoek

Wilt u zeker weten dat de persoon waarmee u een (zakelijke) relatie aan gaat te vertrouwen is? Onderzoek dan zijn achtergrond.

afpersing

Vermogensdelicten

Word u gedwongen geld te betalen, want anders…? Zijn er goederen van u gestolen of wordt iemand in uw naaste omgeving vermist?

vrouw gaat vreemd

Vreemdgaan

Vermoedt u dat uw partner vreemd gaat? Hebt u een gevoel dat er iets niet klopt, maar kunt u de vinger niet op de wond leggen?

uitkeringsfraude

Voor overheden: uitkeringsfraude

Wilt u als gemeente of uitkeringsinstantie ervoor zorgen dat gemeenschapsgeld naar die mensen gaat die het echt nodig hebben?

verzekeringsfraude

Voor verzekeraars: verzekeringsfraude

Wilt u als verzekeraar enkel nog geld uitkeren aan gedupeerden die bij u verzekerd zijn? En ervoor zorgen dat premies laag blijven?