Voor advocaten: informatie verzamelen

informatie verzamelenInformatie verzamelen dat als bewijs kan dienen in een rechtszaak, of bijdraagt om tot overeenstemming te komen met de tegenpartij buiten de rechtszaal. Daar helpt recherchebureau Gervon advocaten en hun cliënten mee.

Het inschakelen van een particulier onderzoeker helpt advocaten beter hun zaak voor te bereiden. Kennis is macht, en kan voorkomen dat de tegenpartij u verrast of overrompelt met informatie die u had kunnen weten… of details die u over het hoofd hebt gezien.

Gegevens op juistheid controleren, iemands gangen nalopen aan de hand van een tijdlijn, een verhaal verifiëren of ontbrekende informatie vinden om een dossier volledig te maken.  Het zijn slechts enkele mogelijkheden die recherchebureau Gervon heeft om de door advocaten gevraagde feiten boven water te krijgen.

Dat ene stukje informatie…., het kan net dat extra argument of bewijs leveren om de zaak te winnen.

Hoe wordt het onderzoek uitgevoerd?

De middelen en manieren worden in overleg met uw advocatenkantoor bepaald. Dit is geheel afhankelijk van uw specifieke vraag. De informatie wordt op zo’n wijze verzameld en aangeleverd dat dit legaal en juridisch toelaatbaar in de rechtszaal is.

Dat kan recherchebureau Gervon, want in het verleden is de nodige kennis en ervaring hiervoor opgedaan in de functie van rechercheur bij de politie. Daardoor zijn hier ook meer wegen dan bij anderen bekend om antwoorden te krijgen.

De uitkomst van het onderzoek

Recherchebureau Gervon onderzoekt en legt de feiten aan u voor zoals deze zijn. Ook als de informatie nadelig uitpakt voor uw cliënt, want dat geeft u een zo’n volledig mogelijk beeld van de zaak. Met dat voordeel kunt u als advocaat uw strategie zo bijstellen dat dit het meeste oplevert voor uw cliënt.

Hebt u een zaak en wilt u meer weten?

Recherchebureau Gervon biedt advocaten en juristen vrijblijvend een adviesgesprek aan om de zaak van uw cliënt te bespreken en de mogelijkheden door te nemen.